4-le inimesele, ettevalmistusaeg 30 min, küpsetamine 20 min
Valmistamine:
Haki küüslauk ja sibul nii peeneks kui võimalik, lisa hakkliha ja ülejäänud koostisosad. Lase min 20 lihtsalt seista, enne kui väikesed pallid vormid. Paneeri need kartulihelvestes (jällegi pole mõtet koonerdada) ja prae kesmisel kuumusel kuldpruuniks.
Suupistelauale on väga sobilik ja efektne valik – praekartul, lihapall ja marineeritud sibul. Pane tiku otsa ja serveeri. Sobib hästi külmale lauale.
400gr (mahe)veisehakkliha
400gr seahakkliha
Veski Mati kartulihelbeid
1 sibul
2-3 küüslauguküün
2-3spl hapukoor
3 muna
värske tüümian (pole mõtet koonerdada)
2-3tl kuivatatud pune
0,5tl suhkrut
1-2tl soola
1tl värskelt jahvatatud pipart