Šokolaadifondant

Retsept: Mari-Liis Tammik Miam Catering Valmistamine

Määri ramekin-vormid võiga ning puista kakaopulbriga üle. Pane kõrvale. Sulata šokolaad ja või vesivannil. Klopi munad suhkruga kohevaks. Lisa sulašokolaadi-või segu ning vahusta veel mõned minutit. Sõelu juurde jahu ja sega veel paar minutit. Kalla segu ettevalmistatud vormidesse. Küpseta 180kraadises ahjus umbes 10-12 minutit. Kummuta taldrikule ning serveeri kohe. Peale võid puistada kakaod ning kaunistada värskete vaarikatega. Kõrvale sobib ka vaniljejäätis.

Koostisosad
  • 200g tumedat šokolaadi
  • 200g võid + määrimiseks paar spl
  • Kakaod
  • 4 muna
  • 6 spl suhkrut
  • 4 spl Veski Mati Eriti head nisujahu
  • Kaunistamiseks kakaod, värskeid vaarikaid