Pannkookide valmistamiseks valige 1 Veski Mati toode (manna, riisimanna, odramanna, täistera odrajahu, täistera rukkijahu või täistera kaerajahu)
Ettevalmistus: Hakkige sibul tükkideks ning praadige pannil klaasjaks. Segage see kokku 300 g hapukapsa, 1 muna, 1,5 sl suhkru, 100 g hapukoore ja 100 g valitud Veski Mati tootega.
Valige juurde 1 järgmistest komponentidest: 100 g sinihallitusjuustu, 100 g juustu, 50 g parmesani, 100 g suitsujuustu või 75 g valgehallitusjuustu
Valmistamine: Riivige valitud komponent ning lisage segades tainasse, maitsestage. Seejärel vormige käte vahel pisikesed pannkoogid ja küpsetage pannil mõlemalt poolt kuldpruuniks. Serveerige kastmega.
Kastme valmistamiseks valige 1 järgmistest komponentidest: pesto, mahe sinep, püreestatud kõrvitsaseemned või sulatatud juust. Seejärel võtke 150 g Kreeka jogurtit ning segage see kokku 2 sl valitud komponendiga, lisage segades juurde 1 tl peeneks jahvatatud köömneid. Maitsestage vajadusel soola, pipra ja suhkruga.