Veski Mati Durum pasta FUSILLI, 400g.
Pasta, mis meenutab oma kujult kokkusurutud spiraale.
Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.
Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.
Valgu- ja kiudaineallikas
Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*
100% Durum
* Järgides valmistusõpetust
Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.
Fusilli
pasta kreemja vegan kastmega
400 g
1
1
–
2 peotäit
1 tl
3
1 tl
30 g
1 spl
FUSILLI
Suur kartul
Keskmine porgand
Pool valget sibulat
India pähkleid
Jahvatatud kurkumit
Küüslauguküünt
Soola
Pärmihelbeid
400 g
1
1
–
2 peotäit
1 tl
3
1 tl
1 spl
30 g
FUSILLI
Suur kartul
Keskmine porgand
Pool valget sibulat
India pähkleid
Jahvatatud kurkumit
Küüslauguküünt
Soola
Õunaäädikat
Pärmihelbeid
- Lisa potti 2 klaasi vett ning sinna sisse kuubikuteks lõigatud kartulid, porgandid ja sibulad, India pähklid, hakitud küüslauk, kurkum ja sool.
- Kuumuta segu umbes 10 minutit, kuni see keeb.
- Aseta keedetud köögiviljad koos kogu vedelikuga blenderisse ning lisa sinna ka pärmihelbed ja õunäädikas.
- Sega ühtlaseks kreemjaks massiks. Maitsesta vajadusel soolaga.
- Keeda pasta pakendil näidatud viisil. Serveeri koos valmistatud kastmega.