Veski Mati Durum pasta CORNETTI RIGATI, 400g.
Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.
Valgu- ja kiudaineallikas
Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*
100% Durum
* Järgides valmistusõpetust
Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.
CORNETTI RIGATI
pasta krõbeda saiapuru koorikuga
400 g
800 g
500 ml
Peotäis
6
–
2 peotäit
1 spl
120 g
2 peotäit
–
–
CORNETTI RIGATI
KASTE
Värskeid tomateid
Koort
Päikesekuivatatud tomateid
Anšoovist
Küüslauguküüs
Värsket basiilikut
Punast veiniäädikat
Veski Mati riivsaia
400 g
800 g
500 ml
Peotäis
6
–
2 peotäit
1 spl
120 g
2 peotäit
–
–
CORNETTI RIGATI
KASTE
Värskeid tomateid
Koort
Päikesekuivatatud tomateid
Anšoovist
Küüslauguküüs
Värsket basiilikut
Punast veiniäädikat
Veski Mati riivsaia
Riivitud Parmesani juustu
Sool
Must pipar
- Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
- Kuni pasta keeb, prae pannil kanafilee ning maitsesta soola ja pipraga.
- Kastme valmistamiseks sega kõik koostisosad ning lisa maitse järgi soola ja pipart.
- Haki sibul, oliivid, kirsstomatid ja praetud kana.
- Lisa pastale kõik lisandid ja vala valmistatud kastmega üle.