Select Page

Veski Mati Durum pasta
PENNE RIGATE, 400g.

Pasta, mis meenutab oma kujult lühikesi diagonaalse lõikega torusid. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.

Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.

malunas Valgu- ja kiudaineallikas

malunas Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*

malunas 100% Durum

* Järgides valmistusõpetust

Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.

PENNE RIGATE
kreemjas pasta lõhega

400 g

400 g

300 g

1

1

5

PENNE RIGATE

Lõhefileed

Kreemjat fetajuustu

Brokoli

Sidrun

Tilli

Päikesekuivatatud tomatit õliga

400 g

400 g

300 g

1

1

5

PENNE RIGATE

Lõhefileed

Kreemjat fetajuustu

Brokoli

Sidrun

Tilli

Päikesekuivatatud tomatit õliga

  1. Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
  2. 5 minutit enne pasta keetmise lõppu lisa samasse potti viilutatud brokoli. Pärast keemist kurna pasta ja brokoli.
  3. Maitseta lõhe pipra ja soolaga.
  4. Kuumuta pann ning lisa sinna supilusikatäis õli. Prae lõhe mõlemalt poolt, kuni see on pruunistunud. Pärast praadimist tükelda lõhe.
  5. Lisa tükeldatud fetajuust, lõhe, hakitud päikesekuivatatud tomatid ning lusikatäis päikesekuivatatud tomatiõli. Lisa kastme segu pastale ning sega kõik hästi läbi.
  6. Puista peale tilli. Serveeri viilu sidruniga.