Select Page

Veski Mati Durum pasta FARFALLE, 400g.

Pasta, mis meenutab oma kujult lipsukesi. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.

Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.

malunas Valgu- ja kiudaineallikas

malunas Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*

malunas 100% Durum

* Järgides valmistusõpetust

FARFALLE
pasta salat

400 g

2

Peotäis

1 purk

100 g

250 g

malunas

Pool klaasi

Pool klaasi

1 spl

1 spl

1 tl

1 tl

1 tl

FARFALLE

Kanafileed

Kirsstomateid

Musti oliive

Väikest spinatit

Mini-mozzarellapalle

Pool punast sibulat

KASTE

Ekstra oliiviõli

Punast veiniäädikat

Mett

Sidrunimahla

Purustatud küüslauguküüs

Kuivatatud pune

Kuivatatud majoraani

Soola

Pipar

400 g

2

Peotäis

1 purk

100 g

250 g

malunas

Pool klaasi

1 spl

1 spl

1 tl

1 tl

1 tl

FARFALLE

Kanafileed

Kirsstomateid

Musti oliive

Väikest spinatit

Mini-mozzarellapalle

Pool punast sibulat

KASTE

Ekstra oliiviõli

Punast veiniäädikat

Mett

Sidrunimahla

Purustatud küüslauguküüs

Kuivatatud pune

Kuivatatud majoraani

Soola

Pipar

  1. Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
  2. Kuni pasta keeb, prae pannil kanafilee ning maitsesta soola ja pipraga.
  3. Kastme valmistamiseks sega kõik koostisosad ning lisa maitse järgi soola ja pipart. Haki sibul, oliivid, kirsstomatid ja praetud kana.
  4. Lisa pastale kõik lisandid ja vala valmistatud kastmega üle.