Veski Mati Durum pasta FARFALLE, 400g.
Pasta, mis meenutab oma kujult lipsukesi. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.
Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.
Valgu- ja kiudaineallikas
Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*
100% Durum
* Järgides valmistusõpetust
FARFALLE
pasta salat
400 g
2
Peotäis
1 purk
100 g
250 g
–
Pool klaasi
Pool klaasi
1 spl
1 spl
–
1 tl
1 tl
1 tl
–
FARFALLE
Kanafileed
Kirsstomateid
Musti oliive
Väikest spinatit
Mini-mozzarellapalle
Pool punast sibulat
KASTE
Ekstra oliiviõli
Punast veiniäädikat
Mett
Sidrunimahla
Purustatud küüslauguküüs
Kuivatatud pune
Kuivatatud majoraani
Soola
Pipar
400 g
2
Peotäis
1 purk
100 g
250 g
–
Pool klaasi
1 spl
1 spl
–
1 tl
1 tl
1 tl
–
FARFALLE
Kirsstomateid
Musti oliive
Väikest spinatit
Mini-mozzarellapalle
Pool punast sibulat
KASTE
Ekstra oliiviõli
Punast veiniäädikat
Mett
Sidrunimahla
Purustatud küüslauguküüs
Kuivatatud pune
Kuivatatud majoraani
Soola
Pipar
- Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
- Kuni pasta keeb, prae pannil kanafilee ning maitsesta soola ja pipraga.
- Kastme valmistamiseks sega kõik koostisosad ning lisa maitse järgi soola ja pipart. Haki sibul, oliivid, kirsstomatid ja praetud kana.
- Lisa pastale kõik lisandid ja vala valmistatud kastmega üle.