Veski Mati Durum pasta SPAGHETTI, 400g.
Pasta, mis meenutab oma kujult pikka ja õhukest silindrit. Keetmisel säilitab ideaalselt oma vormi ning seob kastet ühtlaselt.
Durumnisujahu kutsutakse põhjusega pasta jahuks. Ainult sellest nisujahu sordist valmistatud pasta on hea valguallikas ning eristub enda suurepärase maitse ja kõrge kvaliteedi poolest.
Valgu- ja kiudaineallikas
Keetmisel säilitab enda kuju ega kleepu kokku*
100% Durum
* Järgides valmistusõpetust
Kvaliteetse ja traditsioonilise pasta valmistamist ei saa ette kujutada ilma pronksvormideta. Tänu pronksvormidele on pasta tekstuur poorsem ning seob seeläbi kastmeid paremini.
SPAGHETTI
pasta lihapallidega
400 g
250 g
250 g
1 tl
1 tl
1 spl
1 spl
1 tl
–
3 tl
900 ml
–
–
–
4
2
1 tl
SPAGHETTI
LIHAPALLID
Seahakkliha
Veisehakkliha
Kuivatatud pune
Kuivatatud küüslauku
Värsket hakitud basiilikut
Värsket hakitud peterselli
Soola
Muna
Leivapuru
TOMATIKASTE
Riivitud tomatit
Sibul
Väike porgand
Selleri vars
Küüslauguküünt
Loorberilehte
Soola
400 g
250 g
250 g
1 tl
1 tl
1 spl
1 spl
1 tl
–
3 tl
900 ml
–
–
–
4
2
1 tl
SPAGHETTI
LIHAPALLID
Seahakkliha
Veisehakkliha
Kuivatatud pune
Kuivatatud küüslauku
Värsket hakitud basiilikut
Värsket hakitud peterselli
Soola
Muna
TOMATIKASTE
Leivapuru
Riivitud tomatit
Sibul
Väike porgand
Selleri vars
Küüslauguküünt
Loorberilehte
Soola
- Kuumuta ahi temperatuurini 200°C. Sega kõik lihapallide koostisosad.
- Vormi pallid ja küpseta ahjus umbes 10 minutit, kuni pallid on kenasti pruunistunud.
- Haki sibul, porgand, selleri vars ja küüslauk ning prae pannil.
- Vala peale riivitud tomatid, lisa loorberilehed ning maitse järgi soola ja pipraga.
- Keeda pasta pakendil näidatud viisil.
- Lisa küpsetatud lihapallid tomatikastmele ja kuumuta keemiseni.
- Sega pasta kastmega ja serveeri.