1 pakk Veski Mati Marmormuffini küpsetussegu
200 ml vett
100 ml õli või sulatatud võid
Red Velver koogipõhi:
400 g jahusegu
210 ml külma vett
100 ml taimeõli või sulatatud võid
Mascarpone – vahukoore täidis
250 ml vahukoort (36% rasva)
250 g mascarpone toorjuustu
50 g suhkrut
1 tl vanillisuhkrut või vaniljeekstrakti
½ sidruni (valikuline)
1,5 pakki Veski Mati kuivpärmi (11g)
16 dl Veski Mati Rukkileiva-jahusegu
9 dl vett (parajalt käesoe)
1 tl suhkrut
750 g ( ½ pakki) Veski Mati mitmevilja jahusegu
4,5 dl käesooja vett
1 pakk Veski Mati kuivpärmi
200g klassikalist kodujuustu
200g ricotta kohupiima
2 muna
klaas Isekerkivat Veski Mati jahu
peotäis Veski Mati Eriti head nisujahu
maitse järgi suhkrut (lisasin 2 spl)
0,5 tl soola
õli praadimiseks
100g tumedat šokolaadi
100g võid
2 väiksemat muna
100g suhkrut
50g Veski Mati Eriti head nisujahu
50g makadaamiapähkleid (või ka mandleid)
50-100g valget šokolaadi, tükkidena
1-2tl Maldon meresoolahelbeid või ka suitsusoolahelbeid, lisapõnevuseks
300 g Veski Mati spagette
1 keskmise suurusega sibul
2 sl oliiviõli
4 sl Veski Mati riivsaia
1 küüslauguküüs
peotäis hakitud peterselli
värsket basiilikut tükeldatuna
riivitud parmesani
oliiviõli
soola ja pipart
RÖSTITUD TOMATID:
500 g kirsstomateid
oliiviõli
3 purustatud küüslauguküünt
soola ja pipart
Pirukapõjale läheb vaja (8 lõiku):
Täidisele:
400gr (mahe)veisehakkliha
400gr seahakkliha
Veski Mati kartulihelbeid
1 sibul
2-3 küüslauguküün
2-3spl hapukoor
3 muna
värske tüümian (pole mõtet koonerdada)
2-3tl kuivatatud pune
0,5tl suhkrut
1-2tl soola
1tl värskelt jahvatatud pipart