8-vilja puder šokolaadiga

Retsept: Grete Šillis Valmistamine

Lisa kastrulisse vesi ja aja vesi keema. Keevasse vette lisa laktoosivaba piim, näpuotsatäis soola ja agaavisiirupit. Lase piima-vee segul keema tõusta. Keevasse piima-vee segusse lisa vähehaaval 8-viljahelbeid pidevalt vispliga segu segades. Kui konsistents hakkab paksenema, keera kuumus pliidilt maha ja lisa šokolaad. Jäta puder kaane alla vähemalt 5 minutiks podisema. Serveeri putru kihiti banaaniviilude ja kookoshelvestega.

Lastele maitseb see kindlasti!

 

www.veskimati.ee

Koostisosad

1 dl Veski Mati 8-viljahelbeid kliidega

1 dl vett

1 dl laktoosivaba piimajooki

2 tl agaavisiirupit/mett/suhkrut

15 g vähemalt 70% kakaosisaldusega šokolaadi

näpuotsatäis soola

kaunistamiseks banaaniviile ja kookoshelbeid