25 g Veski Mati Riisihelbeid
70 ml piima
40 ml vett
35 g kõrvitsat
30 g õuna
1 tl õli
1 tl suhkrut
100 g Veski Mati Sõmerat riisi
2 muna
2 hapukurki
100 g hapukoort
100 g majoneesi
250 g Veski Mati pasta ja riisi segu
300 g kanahakkliha
pöidlasuurune jupp ingverit
paar küüslauguküünt
1 tšillikaun
seesamiõli praadimiseks ja natuke maitsetamiseks
2 muna
1 spl sojakastet
2 spl sriracha kastet (soovi korral)
2 spl ketšupit
1 suur porgand
200 g külmutatud herneid
paar vart rohelist sibulat
Kastmeks:
200 g Veski Mati riisihelbeid
100 g vett
200 g külmutatud või värskeid marju (mustikad, vaarikad)
100 g kakaoga kondenspiima
serveerimiseks pähkleid
100 g keedetud Veski Mati metsikut riisi
125 g kanafileed
1 sibul
2 sl oliiviõli
1 suurem porgand
50 g rohelisi herneid
1,5 l köögiviljapuljongit
punt värsket tilli
Himaalaja soola
pipart