Pannkoogikoolkondi on erinevaid ja kui kellegi jaoks on ainuvõimalikud õhukesed krepid, siis teised naudivad pontsakaid lusikapannkooke. Nende tulihingelised fännid saavad tavalise nisujahu asemel küpsetada neid nüüd idudega speltajahust küpsetussegust.
4–6-le
Valmistamisaeg: 30 minutit + 1 tund taina paisutamiseks
Valmista pannkoogitainas vastavalt pakendil olevale õpetusele. Lisa suhkur ja sool. Suru banaanid kahvliseljaga puruks ja lisa koos kuivatatud jõhvikatega tainale. Jäta umbes tunniks ajaks seisma. Kuumuta siis pannil õli, tõsta sinna lusikaga tainast ja prae pannkoogid keskmisel kuumusel mõlemalt poolt kuldseks. Juurde paku meelepärast moosi või vahtrasiirupit.
www.veskimati.ee
1 pk Veski Mati Spelta pannkoogi küpsetussegu idudega
1–2 sl suhkrut
0,5 tl soola
2 hästi küpset banaani
100 g kuivatatud jõhvikaid
praadimiseks õli