Pakist saab 3 pitsapõhja
Vala paki sisu kaussi, lisa 210-230 ml sooja vett (30-32 ºC) ja 20 ml taimeõli (soovitavalt oliiviõli), maitsesta.
Sõtku tainas ühtlaseks ja vormi pätsiks ning jäta 1-1,5 tunniks sooja kohta kerkima kuni maht on kahekordistunud.
Kata tainas rätiku või kilega, et vältida pinna kuivamist. Rulli tainas ja aseta määritud küpsetusplaadile või küpsetuspaberile.
Küpseta eelsoojendatud ahjus 200-220 ˚C juures 10-25 minutit sõltuvalt pitsa paksusest ja täitematerjalist.
www.veskimati.ee
Pakk (400 g) Veski Mati Spelta pitsa küpsetussegu
210-230 ml sooja vett (30-32 ºC)
20 ml taimeõli (soovitavalt oliiviõli)
Vali vastavalt maitsele sobiv täidis